BCN BASE (3ml)

Bazični anti-age koktel

BCN Base je primarni proizvod u BCN-ovoj liniji koktela. Kombinacija aktivnih sastojaka u njemu čini ga osnovnim tretmanom za anti age negu, ali i idealnom bazom za kombinovanje sa drugim serumima u individualnim tretmanima lica. Hijaluronska kiselina, dominantna u koktelu, je visoko hidrirajući agens koji ima sposobnost da privuče i zadrži molekule vode i kao takva značajna je za održavanje optimalnog nivoa vlažnosti. Ovaj koktel je idealan za negu suve, dehidrirane, zrele i kože oštećene od sunca. Aktivne supstance u koktelu: Hyaluronic Acid, X-DNA Gel, Organic Silica.

Indikacije

Akne
Naduti podočnjaci
Opuštena koža
Ožiljci
Strije
Hiperpigmentacije
Gubitak kose
Kuperoza

Detaljnije

Visok nivo hidratacije koji pruža Hyaluronic Acid rezultira održavanjem elastičnosti tkiva, od spoljašnjih do unutrašnjih slojeva kože. Ona ispunjava prostor između kolagenih i elastičnih vlakana, čime direktno doprinosi boljem transportu hranljivih materija do ćelija. Poboljšava vaskularizaciju tkiva i štiti kožu od štetnog dejstva UV zračenja.
X-DNA gel je prirodni polimer sa izuzetnim antioksidativnim i hidrirajućim svojstvima koji obnavlja vezivno tkivo. U savršenom sudelovanju sa hijaluronskom kiselinom poboljšava stanja suve kože, znakova starenja, strije i gubitak kose.
BCN Base koktel upotpunjuje i Organic Silica, strukturni element vezivnog tkiva. Organic Silica učvršćuje kožu, regeneriše i sprečava prevremeno starenje kože.

Karakteristike

BCN BASE (3ml)

  • vial 3ml
  • Anti age tretmani i problem sure kože.
  • Aqua/Water, Sodium DNA, Sodium Hyaluronate, Silanetriol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
  • Alergija na neki od sastojaka.