Hyaluron Acid 2% (3ml)

Serum za dubinsku hidrataciju i anti-age efekat

Hijaluronska kiselina je prirodni molekul kože. Zadužena je za održavanje optimalnog nivoa hidratacije, elastičnosti i zdrav izgleda kože. Kada se nanese na kožu stvara visokoelastični film i pomaže koži da zadrži vodu u međućelijskom matriksu. Hijaluronska kiselina je idealna hidrantna baza, koja olakšava bolju penetraciju svih drugih aktivnih supstanci u ćeliju. U mezoterapiji preporučuje za tretiranje umorne kože, kože oštećene od sunca, suve kože. Pored toga koristi se kako za prevenciju starenja tako i za tretiranje već postojećih znakova starenja.

Indikacije

Suva koža
Prevencija starenja
Bore
AKne
Oštećena koža
Fotostarenje kože

Detaljnije

Hijaluronska kiselina popunjava prostor između kolagenih i elastičnih vlakana. Uloga hijaluronske kiseline u koži je da obezbedi mehanizam transporta esencijalnih hranljivih materija iz krvotoka do ćelija. Ona hidrira kožu, sprečava gubitak vlage u njoj, uklanja štetna jedinjenja iz kože i obnavlja dermis. Deluje protiv slobodnih radikala i štiti kožu od štetnog UV zračenja.
Neretikularna hijaluronska kiselina je linearni polisaharid i pripada porodici Glikozaminoglikana. U serumu, viskozitet i molekularna veličina su veoma približni prirodnoj hijaluronskoj kiselini, što omogućava odličnu penetraciju u tkivo.

Karakteristike

Hyaluron Acid 2% (3ml)

  • vial 2ml
  • Hidratacija kože.
  • Aqua/Water, Sodium Hyaluronate.
  • Alergija na neki od sastojaka.

Možda će vam se također svidjeti…