O BCN INSTITUTE

BCN Institute je jedna od najpoznatijih fabrika u Evropi za proizvodnju preparata za mezoterapiju. Na svetskom tržištu BCN Institute je okarakterisan kao ekspert koji proizvodi efikasne, bezbedne i naučno formulisane mezoterapijske proizvode. Proizvodi su rezultat višedecenijskog istraživanja u naučnoj laboratoriji instituta. U ponudi postoji više od 50 različitih seruma i mezokoktela što pruža mogućnost lekarima i kozmetičarima da kreiraju individualne tretmane prilagođene svakoj konkretnoj problematici. Kvalitet proizvoda, visoke koncentracije aktivnih supstanci i širok asortiman proizvoda koji mogu da se kombinuju omogućavaju 100% efikasnost u rešavanju različitih problematika na koži lica i tela.

 

O BRENDU BCN INSTITUTE

BCN Institute je španski brend sa sedištem u Barseloni. Na svetskom tržištu brendovi mezokoktela španskog porekla kategorišu se kao apsolutni lideri. Proizvodi BCN Institute su zastupljeni u više od 60 država sveta na svih pet kontinenata. Brend je dobio brojne nagrade za kvalitet proizvoda od strane najrenomiranijih institucija na svim kontinentima. Mezokokteli i serumi su izuzetno efikasni u tretiranju različitih problematika na koži lica i tela.
Zahvaljujući neograničenim mogućnostima kombinovanja, BCN Institute pruža mogućnost uspešnog tretiranja problema kao što su: zrela, aknozna, nečista, suva i dehidrirana koža, ožiljci, opadanje i slabljenje korena kose, nagomilane masti, celulit i td.

KOME SU NAMENJENI BCN INSTITUTE PROIZVODI ?

Proizvodi su 100% sterilini. Namenjeni su svim dermoestetskim centrima – dermatološkim ordinacijama, kozmetičkim salonima, medical SPA centrima koji u svojoj ponudi imaju mezoterapiju. Proizvodi se mogu aplicirati aparativnim procedurama (mezoporacijom), dermarolerima, dermapenom ili injekovati. Najveća efikasnost se postiže nanošenjem seruma i mezokoktela dermapenom ili injektivno.

Za sve centre koji žele da uvedu mezoterapiju ili unaprede znanje, WSB Company pruža edukacije – saznaj više.

 

ŠTA GARANTUJE EFIKASNOST PROIZVODA ?

Proizvode BCN Institute karakteriše visok kvalitet. Proizvodni proces je sertifikovan standardom ISO 22716 što predstavlja garanciju najvišeg nivoa kvaliteta. Kvalitet finalnih proizvoda je u skladu sa standardom ISO 9001 za kvalitet što ispunjava ograničen broj kozmetoloških proizvoda u svetu. Proizvodni proces se odvija u skladu sa GMP standardima koji se primenjuju u svim fazama procesa: instaliranju i nabavci sredstava za proizvodnju, selekciji i obradi sirovina, pa sve do završnih pakovanja. Više o sertifikatima za kvalitet na kojima se zasnivaju BCN Institute proizvodi i menadžmentu kvaliteta koji se primenjuje u proizvodnji saznajte ovde.

KOJE VRSTE TRETMANA POSTOJE ?

BCN Institute ima u ponudi više od 50 seruma i koktela čijom primenom se efikasno rešavaju brojni dermatološki i kozmetološki problemi kao što su: podmlađivanje zrele kože, zatezanje kože koja ima oslabljen tonus, saniranje upalnih procesa na aknoznoj i problematičnoj koži, jačanje kožne barijere na suvoj koži, rešavanje problematika nastalih zbog isušenosti kože, regulisanje lučenja sebuma, uklanjanje hiperpigmentacija. intenzivna hidratacija, uklanjanje ožiljaka, topljenje masti u V zoni lica, topljenje masnih naslaga na telu, efikasno otklanjanje celulita, regeneracija rasta kose, saniranje vidljivosti strija i dr.

Saznajte više o BCN Institute proizvodima ovde.

ŠTA JE SUŠTINA TRETMANA ?

BCN tretmani su bazirani na mezokotelima koji se apliciraju dermapenom ili iglom. Uvod u svaku proceduru uključuje čišćenje i blagi piling lica. Srž tretmana čini priprema mezoterapijskog miksa koji se određuje prema specifičnoj problematici. Upravo u ovoj fazi ogledaju se sve prednosti brenda jer se stručnom licu daje na izbor mogućnost kombinovanja 3 do 5 različitih seruma kako bi se koži isporučilo upravo ono što joj je potrebno i efikasno sanirao problem. Nakon aplikovanja seruma koža lica se umiruje maskom ili BCN Heal umirujućom kremom posebne formulacije. Tretmani mezoterapije se preporučuju u serijama od 3 do 5 na licu, odnosno do 10 na telu, uz mesečno održavanje rezultata, Naš tim trenera pruža detaljne informacije o mogućim kombinacijama.