Profesionalni mezoterapijski uređaji

Kompletna prateća oprema za pružanje usluga mezoterapije. Konstantna dostupnost potrošnog materijala za rad. Profesionalni dermoestetski uređaji nemačke tehnologije.

KERTRIDŽ (IGLICE) ZA PEN

Sterilni nastavci sa 36 iglica za maksimalne efekte mezoterapije

Sterilni nastavak sa 36 hirurških mikroiglica. Dubina uboda koju nastavak pravi zavisi isključivo od parametara podešenih na uređaju. Ketridži su upakovani u sterilne kesice i namenjeni jednokratnoj upotrebi.

ARKANA MD ELECTRIC STAMP PEN

Električni pen sa mogućnošću podešavanja brzine rada i dubine uboda

Uređaj namenjen mezoterapiji mikroiglicama. Ubodom koje iglice prave na koži, otvaraju sa mikrokanali putem kojih aktivne supstance sadržane u mezokoktelu prodiru u dublje slojeve kože.

Karakteristike Electric Stamp Pen-a:

  • Mogućnost podešavanja brzine rada (5 brzina)
    5.000 do 9.000 uboda u minuti
  • Mogućnost podešavanja dubine uboda (0,25mm – 2,5 mm)
  • Mogućnost sterilizacije u UV sterilizatoru.
  • Aplikatori za rad su jednokratni sterilni kertridži (različitog broja iglica)
  • Aparat radi pod naponom struje

ARKANA DERMAROLLER™

Arkana roler - savršen izbora za tertmane tela

Roler sa hirurškim iglicima namenjen za tretman mezoterapije lica i tela. Sadrži 192 sterilne mikro igle, koje za 5 minuta naprave oko 250.000 uboda. Roler svojim iglicama pravi mikrokanale na koži, tako da aktivne supstance iz mezokoktela mogu da dođu do dubljih slojeva kože. U zavisnosti od regije koja se tretira, prilagođava se veličina iglica. Roler je posebno pogodan za mezoterapiju tela, zbog svog oblika, veličine i lakoće manipulisanja na velikim površinama.

COSMEDICO M3 MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

Najsavremenija nemačka tehnologija. Vrhunske performanse. Mogućnost personalizovanja tretmana.

Mezoterapije bez igle je trenutno najpopularnija alternativa, ali i dopuna, tretmanima injektovanja mezokoktela. Mezoterapija bez igle je metoda koja omogućava da se kombinacijom tehnologija elektroporacije i ultrazvuka aktivne materije iz mezokoktela unesu čak do derma. Na ovaj način 90% aktivnih supstanci biva apsorbovano.

Cosmedico M3 aparat za mezoterapiju radi na principu pozitivne i negativne polarizacije što je ekstra stimulans za elektroporaciju tokom tretmana.
Program tretmana mezoterapije podrazumeva četiri faze: (1) Zagrevanje tkiva; (2) Penetracija aktivnih materija u ćelije derma (3) Zatvaranje ćelija (3) Limfna drenaža. Vreme trajanja tretmana se individualno prilagođava, kao i problematika koja se tretira. Aparat poseduje dve vrste sonde što omogućava i efikasno tretiranje nepristupačnih delova lica, poput očne regije.
Tretmani neiglene mezoterapije veoma su prijatni i neinvazivani. Metoda je idealna kao preventiva starenju. Savršen je izbor i za sve osobe koje ne žele da se podvrgnu iglenoj mezoterapiji. Mezoterapija bez igle može se sprovoditi i kao nega između invazivnih zahvata u cilju održavanja rezultata.