Edukacije

Obuka za pružanje usluga mezoterapije. U zavisnosti od postojećeg predznanja i iskustva, možete se opredeliti za neki od 3 oblika edukacija.

Pokazna edukacija - WSB COMPANY

Osnovni nivo edukacije usmeren na upoznavanje ponude i mogućnosti naših brendova

Pokazna edukacija klijentima uključuje prezentovanje proizvoda uz praktičan rad na modelu. Pokazna edukacija je besplatna i namenjena je pre svega klijentima koji već imaju iskustvo u pružanju tretmana mezoterapije, a cilj joj je da se upoznaju sa mogućnostima i efektima proizvoda.

Edukacija uz praktičan rad - “JJ ESTETIC ACADEMY”

2u1 prezentacija i edukacija. Intenzivan praktičan rad uz završni sertifikat brenda.

Uz podršku našeg partnera “JJ ESTETIC ACADEMY” iz Niša, WSB Company organizuje edukacije za pružanje mezoterapijskih tretmana koje uključuju teorijski deo, upoznavanje sa preparatima i intenzivan praktični rad. Edukacija uključuje dobijanje sertifikata brenda.

Edukator: Jelena Denić Petrović, strukovni estetičar kozmetičar

Edukacija uz nadzor lekara - DR JELENA GLAVINIĆ i DR MAJA JEVĐEVIĆ

Uvođenje u tehnike rada, saveti i preporuke najrespektabilnijih estetskih lekara

U saradnji sa najrespektabilnijim lekarima za estetsku negu i anti-aging našim klijentima pružamo mogućnost edukacije uz nadzor lekara. Edukacije se organizuju za manje grupe uz intenzivan teorijski i praktičan rad. WSB Company svim klijentima koji se opredele za rad sa našim preparatima obezbeđuje popuste na redovnu cenu edukacije.