O ARKANI

Dermokozmetika koja ima medicinsku efikasnost. Proizvodi Arkane su zasnovani na kombinaciji savremnih inovacija u kozmetologiji i medicinskih aktivnih supstanci. Visoka koncentracija aktivnih supstanci ove kozmetike garantuje efikasnost proizvoda i tretmana. Arkanin tim za istraživanje i razvoj kreira originalne formule, zasnovane na naučnim otkrićima, koja omogućuju unošenje nove dimenzije u odgovornu negu kože. Filozofija Arkane temelji se na ideji odgovorne lepote. Pravilno odabrani profesionalni tretmani kombinovani sa adekvatnom kućnom negom pouzdan su način za postizanje vidljivih i trajnijih efekata, bez izlaganja invazivnim procedurama.

O BRENDU ARKANA

Arkana je moderan evropski brend naprednih mogućnosti u nezi kože. Proizvodi nastali na temelju autorskih formula, s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka. Kombinacija kozmetičkih inovacija i medicinske učinkovitosti su osnovne odlike brenda. Prosečna koncentracija aktivnih supstanci u Arkana proizvodima je iznad 12% što je karakteristika malog procenta preparata koje možemo sresti na kozmetičkom tržištu. Brend postoji više od 11 godina i prepoznatljiv je na evropskom tržištu po tretmanima koji predstavljaju istinske alternative invazivnim tretmanima – botoksu, hijaluronima, prp tretmanima, mezonitima i složenim tretmanima u tretiranju ekcema i psorijaza.

KOME SU NAMENJENI ARKANA TRETAMNI ?

Arkana tretmani lica namenjeni su:

Osobama koje imaju otpor prema invanzivnim tretmanima: botoksa, PRP-a, hijaluronskim filerima i mezonitima.

Osobama koje su u ranijim fazama razvoja problematike koja se rešava PRP-om, botoksom, mozonitima i hijaluronskim filerima i koje žele da odlože zahvate.

Osobama koje su tretirane invanzivnim tretmanima i koje žele da produže njihov efekat i odlože ponovni zahvat.

 

PROIZVODI BEZ ŠTETNIH MATERIJA ?

Proizvodi brenda Arkana ne sadrže štetne materije koje oštećuju enzime i tkivo kože i imaju dugoročno loše efekte bez obzira na trenutnu efikasnost.

  • Bez parabena
  • Bez SLS-a (natrijum lauril sulfat)
  • Bez SLES-a (natrijum lauret sulfat)
  • Bez parafinskih ulja i vazelina
  • Bez životinjskih sastojaka
  • Bez silikona

 

KOJE VRSTE TRETMANA POSTOJE ?

PRP like Therapy (Alternativa PRP-u) – Tretman potpunog podmlađivanja i regeneracije kože sa ožiljcima

Bo2Look Therapy (Alternativa botoksu) – Tretman neutralisanja mimičnih bora na licu

Carbo V Therapy (Alternativa mezonitima) – Tretman korekcije kontura lica u V zoni

Transform HA Therapy (Alternativa hijaluronima) – Tretman sa efektom hijaluronskih filera

Cannabis Repair Therapy (BIO tretman) – Tretman saniranja problematika na suvoj koži (ekscema, psorijaza i sl.)

Saznajte više o Arkana tretmanima.

ŠTA JE SUŠTINA TRETMANA ?

Arkana tretmani su bazirani na mezoterapijskim procedurama. Pored jedinstvenih sterilnih mezokoktela, svaki tretman sadrži specijalnu bioceluloznu masku koja je formulisana za konkretnu problematiku, kao i završnu kremu koja pojačava efekat. Preporuka brenda je serija od 3 do 6 tretmana sa razmakom od 7 do 14 dana. Ukoliko se tretmani rade da bi se produžili efekti invazivnih tretmana (botoksa, hijalurona, PRP-a, mezoniti i dr.) dovoljna su dva tretmana između dva zahvata, što minimizira verovatnoću slabljenja efekata. Različiti Arkana tretmani se mogu kombinovati u okviru iste procedure. Primera radi, u istom tretmanu – B2Look Therapy (alternativa botoksu) se može raditi u čeonoj zoni, dok se u donje 2/3 lica radi Carbo V Therapy (alternativa mezonitima) ili PRP Like Therapy (alternativa PRP-u). Naš tim trenera pruža detaljne informacije o mogućim kombinacijama.

Video PRP Like Therapy

Video Bo2Look Therapy